EDISYON:

Bakan Soylu: Bukalemun Kılıçdaroğlu Türk polisi ikiyüzlüleri iyi bilir

16:1112/12/2022, Pazartesi
G: 12/12/2022, Pazartesi
Diğer
Arşiv
Arşiv

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin "Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor" paylaşımını sosyal medya hesabı üzerinden yanıtladı. Soylu, "Bukalemun Kılıçdaroğlu, Türk Polisi, katilleri de devlet-millet düşmanlarını da teröristler ile el ele tutuşanları da ikiyüzlüleri de iyi bilir." sözleriyle tepki gösterdi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle tepki gösterdi.

Bakan Soylu,
"Bukalemun Kılıçdaroğlu; Türk Polisi'ne her fırsatta hakaret et/ettir. Türk Polisi'ne devletin tüm güvenlik güçlerine uyuşturucu iftirası at/attır. Şehit katilleriyle, FETÖ ve HDPKK ile aynı safta dur, ardından "Yiğit Polis göreve" de... Merak etme Kılıçdaroğlu, Türk Polisi, katilleri de devlet-millet düşmanlarını da teröristler ile el ele tutuşanları da ikiyüzlüleri de iyi bilir"
dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü.

Ardından 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi olayına ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

Olayı sosyal medya hesabına da taşıyan Kılıçdaroğlu, "Bu devlet ayağa kalksın." diyen Kılıçdaroğlu, "Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor." dedi.


#politika

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.