EDISYON:

Bakan Kurum'dan 'yangın' uyarısı: Vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını rica ediyorum

13:2717/08/2024, Cumartesi
Diğer
Bakan Murat Kurum
Bakan Murat Kurum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda, "Meteoroloji sıcak ve rüzgar uyarısına devam ediyor. Vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Hasar tespit çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. B

Bakan Kurum'un açıklamaları şöyle:

Malatya bizim gururumuzdur, iftihar tablomuzdur. Battalgazi'nin evlatlarısınız. Turgut Özal'ı çıkarmış yiğitlersiniz. Sizin bu coşkunuz gönül coğrafyamızın yüz yıllık hasretini dindiriyor.

Ben kıymetli dava arkadaşlarım ben 72 ayrı noktada meydana gelen ve vatandaşlarımızı endişeye sevk eden yangınlar nedeniyle milletimize geçmiş olsun diyorum. Meteoroloji sıcak ve rüzgar uyarısına devam ediyor. Vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Hasar tespit çalışmaları yapıyoruz.



#Murat Kurum
#Malatya
#Deprem

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.