|

Bahçeli’den hükümete tam destek

MHP lideri Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin oldukça kırılgan ve hassas bugünkü ortamında devreye alınan olağanüstü hal kararını desteklemekte, hayırlı bulmaktadır” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 21:46 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Bahçeli özetle şunları söyledi: “Türk milleti 15 Temmuz gecesi teröristlerin, devlet ve millet düşmanı odakların yoğun taarruz ve acımasız saldırılarına maruz kalmıştır. Yaşanan zillet dolu anlar asla unutulmayacak, hainler ve destekçileri asla affedilmeyecektir. Türk milleti büyük bir badire atlatmış, tankın önüne demokratik vicdan ve iradesiyle dikilerek darbeci emellere hak ettiği dersi cesurca vermiştir.



OHAL İSABETLİ VE YERİNDEDİR


Milletine namlu çeviren, Meclis'ini, milli kurum ve kuruluşlarını bombalayıp kurşunlayacak kadar gözü dönen FETÖ'cü caniler Türkiye'yi alarma geçirmişlerdir. TSK'nın içine sızmış teröristlerin ağır silahlarla, havadan ve karadan devletine ve milletine kast etme niyeti, 248 vatan evladının şehadetine yol açmaları istikrarsızlığı körüklemiş, ülkemizin itibarına gölge düşürmüştür. Bu nedenle ülke genelinde olağanüstü hal uygulaması isabetli ve yerinde bir tercihtir.”



#MHP
#Milliyetçi Hareket Partisi
8 yıl önce