Bahçeli: FETÖ ne kadar şerefsizse PKK da aynısıdır

Yeni Şafak
10:452/08/2016, Salı
G: 2/08/2016, Salı
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Yakın tarihimizdeki hiçbir askeri teşebbüs 15 Temmuz kadar acımasız, insanlık dışı olmamıştır. Milli birlik ve dayanışma ruhu FETO'yu durdurmuş hesaplarını boşa çıkarmıştır'' dedi. FETÖ ve PKK ile mücadelede önemli mesajlar veren Bahçeli "FETÖ ne kadar alçak ve şerefsizse PKK da aynısıdır" dedi. 15 Temmuz'un PKK tarafından sürdürüldüğü belirten Bahçeli, ABD'nin tavrını sert ifadelerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, "TSK'ya ahlak dışı yollarla sızan bu yapı, az kalsınTürkiye'yi işgal ve imha edecekti" dedi. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:



Demokrasiyi askıya alan veya almaya kalkışan her karar geleceğimizden çalmıştır. Yakın tarihimizdeki hiçbir askeri teşebbüs 15 Temmuz kadar acımasız, insanlık dışı olmamıştır. Az kalsın Türkiye işgal edilecekti. Az kalsın Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinip gidecekti. Milli birlik ve dayanışma ruhu FETO'yu durdurmuş hesaplarını boşa çıkarmıştır.



FETO'nun devlet ve millet üzerinde açtığı yara derindir. FETO'nun eylem yoldaşı PKK işbaşındadır, cinayet devriyesindedir. FETO'nun yarım bıraktığı yıkımı PKK tamamlamak üzere görevdedir.





Pensilvanyalı teröristler, Türkiye'de iç huzuru bozmak için emir almışlardır. Bu sırada PKK işbaşındadır. Cinayet devriyesindedirler. FETÖ'nün boşluğu PKK tarafından doldurulmaktadır. Ülkemiz boyunduruk altındadır. Her tarafta hain ve melun vardır. 15 Temmuz'dan sonra 18 polisimiz, 17 de askerimiz terörle mücadele sırasında şehit düşmüştür. 35 vatan evladı FETÖ'nün ortağı PKK tarafından katledilmiştir. FETÖ ne kadar alçak ve şerefsizse PKK da aynısıdır. 15 Temmuz kalkışması PKK tarafından namertçe sürdürülmektedir.





ABD 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine neden sert tepki koymak yerine çelişkili mesajlar vermiştir? Papa'nın 'Türkiye'de ne olduğundan emin değilim' sözleri nasıl yorumlanmalıdır? ABD, FETÖ'yü lanetliyorsa, o meczup terörist Türkiye'ye iade eder. Delil 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'dir.



"PKK'nın yapamadığını FETÖ yapmıştır"


FETÖ ihanetiyle 239 vatan evladı şehit olmuştur. Başka bir ülkenin devlet başkanı darbe girişimini kınayamamıştır. Bunlarda yüz yoktur, vicdanları kurumuştur. ABD'de FETÖ melanetini kayıtsız ve şartsız lanetliyorsa, kendisini mehdi sanan meczubu Türkiye'ye iade eder. Bunun sızlanması yoktu, kabulü de mümkün değildir. Delil 15 Temmuz gecesidir, delil, darbeci teröristlerin rezil ifadeleridir, delil 1 dolarlardır, delil cinayet uçuşlarıdır. ABD Genel Kurmay Başkanı gelmişken Gölbaşı'ndaki Özel Harekat'a giderse, bu hainlerin eselerini göreceklerdir. PKK'nın yapamadığını FETÖ yapmıştır.




#Devlet Bahçeli
#TBMM
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.