|

Arşiv taraması temiz çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 14 Mart'ta Isparta'da yapılan operasyonlarda ele geçirilen deliller örgütün Süleyman Demirel Üniversitesi'ni (SDÜ) montaj ve şantaj deposuna dönüştürdüğünü ortaya çıkardı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2016 Salı
Güncelleme: 22:43 - 20/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Gözaltına alınanlar arasında yer alan eski SDÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç'un, kaçırmak üzereyken ele geçirilen bilgisayar ve hard disklerinde yapılan incelemelerde, 2011 seçimleri sırasında sosyal medyaya servis edilen MHP'li vekillere ait cinsel ilişki görüntülerinin ham ve montajlı halleri bulundu. Hard disklerde, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı koltuğundan eden kasetlerin ham görüntülerinin de olduğu öne sürüldü.



SAVCILIK YAZI YAZDI


Isparta'daki gelişme diğer illerdeki savcılıkları harekete geçirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Isparta'ya yazı yazarak, kendi soruşturmalarında mağdur ve müşteki olan kişilerle ilgili örgütün deposunda bir tarama yapılmasını istedi. Isparta cevap yazısında, FETÖ'nün arşivinde İstanbul'daki paralel yapı soruşturmalarında dinlenen isimlere yönelik herhangi bir video kaydının bulunamadığı ifade edildi.


#Fetullahçı Terör Örgütü
#SDÜ
#Halil Karakoç
8 yıl önce