EDISYON:

Araçlar didik didik arandı: İstanbul genelinde uyuşturucu denetimi

23:485/07/2023, Çarşamba
DHA
İstanbul genelinde uyuşturucu denetimi yapıldı.
İstanbul genelinde uyuşturucu denetimi yapıldı.

İstanbul'da yedi ilçe ve 20 ayrı noktada eş zamanlı uyuşturucu denetimi yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Esenyurt'ta yapılan denetimlerde durdurulan araçlar aranırken, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı.

İstanbul'da şehrin birçok noktasında uyuşturucu denetimi yapıldı. Esenyurt'ta yapılan denetimlerde durdurulan araçlar aranırken, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da yedi ilçe ve 20 ayrı noktada eş zamanlı uyuşturucu denetimi yaptı. Denetime, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Güven Timleri, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri ve Spor Şube ekipleri katıldı. Esenyurt'ta yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar durduruldu. Araçlar didik didik aranırken, içindekilerin kimlikleri kontrol edildi.



#İstanbul
#Esenyurt
#Uyuşturucu Denetimi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.