Akşener ihraç edildi

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:009/09/2016, Cuma
G: 8/09/2016, Perşembe
Yeni Şafak

FETÖ ile birlikte hareket etmekle suçlanan Meral Akşener, MHP tüzüğünün 11. maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle oy birliğiyle partisinden ihraç edildi. Akşener ise gayri hukuki olarak değerlendirdiği kararı yargıya taşıyacağını açıkladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, FETÖ ile birlikte hareket etmekle suçladığı Meral Akşener, oy birliğiyle ihraç edildi.


MHP Tüzüğü'nün 11. maddesinin ihlal edildiği gerekçesiyle, Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Akşener hakkında karar verildi. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, “Parti tüzüğünün 11'inci, 79'uncu ve 81'inci maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Akşener'in yapılan gizli oylamayla parti üyeliğinden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildiğini belirtti. Aynı gerekçelerle disipline sevk edilen Çağrı Heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkındaki karar ise daha sonra açıklanacak.



YARGIYA TAŞIYACAĞIM


Kararı değerlendiren Akşener ise “Gayri hukuki süreci yargıya taşıyacağım. Hukuki mücadelemi sürdüreceğim” dedi.  ANKARA


#MHP
#FETÖ
#Meral Akşener

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.