EDISYON:

Akılalmaz cinayet

Yeni Şafak
01:0014/03/2006, Salı
G: 6/06/2017, Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Bir mühendisin satılık araba ilanını okuyan 3 kişilik çete, önce şahsa cepten ulaştı, zorla noterden vekaletini aldı ve boş bir arazide toprağa gömerek katletti

----------------------- Haberler başlangıç---------------------------

Ankara Eryaman'da oturan uçak mühendisi Hafiz Koca (32) Fiat Doblo marka otomobilini satmak için www.arabam.com internet adresine ilan verdi. Kalecik'te işsiz güçsüz olarak bilinen M.D. liderliğindeki 3 kişilik dolandırıcılık çetesi ilandan yola çıkarak Koca'ya ulaştı. Çete üyeleri, cep telefonundan şahsa ulaştılar ve aracı satın alma bahanesi ile buluştular. Koca'yı önce Kınık'a, daha sonra da Kalecik'e getirdiler.

'KAFASINI DA KESİN'

Kalecik'te noterden bıçak zoruyla Koca'nın vakeletini alan zanlılar ellerini bağlayıp boş bir araziye götürdüler. Gökdere Köyü'ne geldiklerinde Üzeyir Karaca adlı köylüden tedarik ettikleri kazma-kürekle mezar açıp Koca'yı buraya diri diri gömdüler. Çete reisi, "Kafasını da kesin" dedi ancak diğerleri bu talimata uymadı. Koca'nın gözünü havluyla kapatıp maktül mezardan çıkamasın diye de toprağın üzerinde gezindiler.

  • ANKARA (CİHAN)
    Cep kayıtları ele verdi

    Cinayetten elde ettikleri parayı aralarında paylaşan katil zanlılarını cep telefonu kayıtları ele verdi. Zanlıların gösterdiği mezar açılarak elleri bağlı şekilde diri diri gömülen Hafiz Koca'nın cesedi çıkartıldı. 1 metrelik mezarın baş kısmının maktül mezardan çıkamasın diye höyük şeklinde kazıldığı ortaya çıktı. 2 zanlı tutuklanırken, yaşı küçük bir zanlı ise serbest bırakıldı. ----------------------- Haberler son--------------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv

    Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

    Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.