EDISYON:

Akar ve Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Gara ziyareti: Görüşme bir saat sürdü

12:3716/02/2021, Tuesday
G: 16/02/2021, Tuesday
DHA
Görüşmeden servis edilen ilk kare.
Görüşmeden servis edilen ilk kare.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki odasında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme bir saat sürdü. Akar, ziyaretin ardından gazetecilerin sorularına "Teşekkür ederim. Konu malum" cevabını verdi.

Gara'da terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşın şehit edilmesine ilişkin bilgilendirme yapılması amacıyla, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirdi.


Görüşme Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makam odasında yapıldı ve bir saat sürdü. Bakanlara, Kılıçdaroğlu'nun odasına kadar AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da eşlik etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularına Bakan Akar, "Teşekkür ederim. Konu malum" yanıtını verdi.

İkinci durak İYİ Parti

Bakanlar Akar ve Soylu, saat 14.00'de de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i genel merkezde ziyaret ederek Gara operasyonu hakkında bilgilendirecek. İki bakan, ziyaretlerinin ardından TBMM Genel Kurul'da milletvekillerine operasyona ilişkin bilgi verecek.

#süleyman soylu
#hulusi akar
#gara operasyon
#chp
#ziyaret
#kemal kılıçdaroğlu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.