
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'ın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifine tepki amacıyla TBMM Genel Kurulunda çekiçle cep telefonu kırmasına ilişkin, "TBMM Genel Kurulu eylem alanı değildir." dedi.
Hasan Turan, oturumu yöneten Meclis Başkanvekilinin, muhalefetin sürekli eylem yapan tutumuna biraz da "teşne olması" neticesinde birleşimi kapattığını, bu tutumun hiç hoş olmadığını ifade etti.
"Kimlerle görüşüldü?"
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.