AK Parti'den ABD çıkarması

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:006/09/2016, Salı
G: 5/09/2016, Pazartesi
Yeni Şafak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki 6 kişilik bir heyet bugün ABD'ye gidiyor. Üç gün sürecek programda heyet, FETÖ'nün darbe girişimini ve Gülen'in terör örgütü lideri olduğunu muhataplarına belgelerle anlatacak ve Türkiye'ye iadesi konusundaki talebi dile getirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki 6 kişilik bir heyet bugün ABD'ye gidiyor. Heyette, Eker'in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Berat Çonkar, Ali Sarıkaya ve Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay yer alacak. Şu an ABD'de temaslarda bulunan İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, de Eker başkanlığındaki heyete katılacak.



GÜLEN'İN TALEBİ İSTENECEK


Üç gün sürecek programda, kongre üyeleri, düşünce kuruluşları ve basın temsilcileri ile bir araya gelecek heyet, FETÖ'nün darbe girişimini ve Gülen'in terör örgütü lideri olduğunu muhataplarına belgelerle anlatacak ve Türkiye'ye iadesi konusunda talepleri dile getirecek.


#Mehdi Eker
#FETÖ
#Emine Nur Günay

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.