AK Parti’de İlk jest teşkilata

Fazlı Şahan
04:0029/11/2018, Perşembe
G: 29/11/2018, Perşembe
Yeni Şafak
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

AK Parti kampanya hazırlıklarını yürütürken diğer yandan da belediye başkan adaylarını açıklıyor. AK Parti son olarak ilçe adaylarının belirlenmesi için teşkilatların nabzını tutmaya başladı.

Bu çerçevede genel merkez bünyesinde çok sayıda alt komisyon oluşturuldu. İlçelerde İstanbul, Ankara ve İzmir haricinde 30 binin altında nüfusu olan yerlerde teşkilatın talebi aday belirlenmesinde öncelik olacak. Ancak İstanbul, İzmir ve Ankara’nın ilçe aday tespitinde farklı bir yöntem takip edilecek. Bu ilçeler için Başkan Erdoğan’ın özel bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Erdoğan’ın dönüşü beklenecek

60 adayı duyurulan AK Parti’nin geriye kalan 21 ile ilişkin çalışması devam ediyor. AK Parti yönetimi bu iller üzerinde yaptıkları çalışmayı Erdoğan’a yurt dışından geldikten sonra sunacak. Erdoğan listeler üzerinde yapacağı son çalışma ile geri kalan illeri açıklayacak. Ancak MHP ile yapılacak ittifak illerinin adayları açıklanmayacak. Geriye kalan 21 il şöyle: Adana, Ağrı, Aydın, Bilecik, Edirne, Erzincan, Isparta, Mersin, İstanbul, Kars, Kırşehir, Kütahya, Manisa, Muğla, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak, Aksaray, Iğdır, Osmaniye.

#AK Parti
#MHP
#Teşkilat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.