Yeni Şafak

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: 'Demokrasinin alfabesinden haberi yok'

13:3116/02/2025, Pazar
G: 16/02/2025, Pazar
Diğer
Çelik, açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.
Çelik, açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Çelik, "Özgür Özel’in, siyasi hayatında bulunduğu her yere demokratik irade ile gelmiş Cumhurbaşkanımızla darbeci Kenan Evren’i yan yana anması, demokrasinin alfabesinden bile haberdar olmadığını göstermektedir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi.


Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel yine “siyasetsizlik tarihi”ne geçecek bir açıklama yapmış. Özgür Özel’in, siyasi hayatında bulunduğu her yere demokratik irade ile gelmiş Cumhurbaşkanımızla darbeci Kenan Evren’i yan yana anması, demokrasinin alfabesinden bile haberdar olmadığını göstermektedir.


Çok partili hayata geçtiğimizden beri CHP’nin demokrasiye ve millet iradesine karşı siyasal eylemlerini en iyi anlatan ifade “Yassıada zihniyeti”dir. Darbeci Kenan Evren’in açıklamaları ve zalim uygulamaları “Yassıada zihniyeti”nin kopyasıdır. Dolayısıyla Özgür Özel, demokrasiye darbe yapanları destekleyen siyasi gelenekle ilgili bilgi arıyorsa, kendi partisinin siyasi tarihine bakmalıdır.


Cumhurbaşkanımız ise bu darbeci siyasi geleneğe defalarca tarihi demokrasi dersleri vermiştir. Özgür Özel darbeci siyasi gelenekle nasıl mücadele edildiğini öğrenmek istiyorsa, Cumhurbaşkanımızın siyasi mücadelesini daha iyi anlamaya odaklanmalıdır.


Özgür Özel ayrıca iktidarımızın “milletin gözünden düştüğünü” söylemiş. Özgür Özel’in CHP içindeki hizipler kavgasını idare etmekten vakit bulup, milletimizin sesine odaklanması imkansızdır. O yüzden “şiir okuma” konusunda içine düştüğü durumu, bu konuda da yaşayacağı kesindir. Özgür Özel “erken seçim” diye diye sadece CHP içindeki hizipler arasında seçim sürecine hapsolmuştur.


CHP hiziplerin kavgasıyla uğraşırken, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz, Türkiye ve dünya siyasetinin tüm önemli meselelerini dirayetle yönetmekte ve milletimizin iradesiyle hedeflerine ilerlemektedir."

#Ömer Çelik
#Özgür Özel
#AK parti
#CHP
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

https://lh5.googleusercontent.com/-Oj5mSrpwuUM/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/AMZuuckuKca70tHYexTpmVKmPTTwkN2hmg/s96-c/photo.jpg
mhmtbgsz5131285

Uzun Süredir Darbeciler işsiz Kalmış Vesayetçi Zihniyet Darbesiz Dayanamadı. GEÇMİŞ TARİHİNİ ÇOK İYİ BİLMİYORUZ HİÇ ZAHMET ETMEYİN, KUR'AN OKUDU, OKUTTUĞU İÇİN GÖTÜRÜP ASTİNİZ REBBİM ALLAH MALUM ZİHNİYETE DÜNYADA İKTİDAR AHİRETTE CENNET YÜZÜNÜ GÖRMESİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN...

1 a önce
https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocL4_trix1fW1qtgWmOY49-DXxZsL5aYr4WkTG7gVA6D2HLGLA=s96-c
bsiddikdemiryurek33964

özgür özer dersinini iyi ezberlede cevap rezil bir adam olma recep tayyip erdoğan sen ismet ünöñü kenan evren i bir tutamazsin

1 a önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.