AK Parti İl Başkanı’dan İyi Partili Yokuş’a tepki: Karşılıksız kalmayacak

Yeni Şafak
14:1730/06/2018, Cumartesi
G: 30/06/2018, Cumartesi
Yeni Şafak
Av. Mehmet Karadağ
Av. Mehmet Karadağ

İyi Partili milletvekili Fahrettin Yokuş, Çorum'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor düzeyde oy çıkmasını hazmedemedi. Seçmene hakaret eden Yokuş’a en sert tepki AK Parti Çorum İl Başkanı’ndan geldi. İl Başkanı Karadağ, Yokuş’a seslenerek “Çorum halkına hakareti karşılıksız kalmayacak. Adli makamlarda dava açılarak kendisinden hukuk dairesinde hesap sorulacaktır” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İyi Parti Konya milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş’un Çorum'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rekor düzeyde oy çıkmasına hazmedemeyerek seçmene küfür etmesine çok sert tepki gösterdi. Karadağ, “Çorum’dan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a olan rekor destek birilerini çılgına çeviriyor, Yalan ve asılsız haberlere sarılıp toplumda fitne çıkartmayı arzuluyorlar. Konya milletvekilinin Çorum halkına hakareti karşılıksız kalmayacak. Konya milletvekilinin Çorum halkına hakareti karşılıksız kalmayacak. Adli makamlarda dava açılarak kendisinden hukuk dairesinde hesap sorulacaktır” dedi.

İşte AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın Yokuş’a verdiği tepki;

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’u kınıyor bu ve benzeri açıklamaları, haddi aşan, mesnetsiz, bilgi dışı ve aşağılık bir refleks olarak tanımlıyorum.

Görüyoruz ki Çorum’dan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a olan rekor destek birilerini çılgına çeviriyor, Yalan ve asılsız haberlere sarılıp toplumda fitne çıkartmayı arzuluyorlar.

Çorum’un Merkez ve ilçeleri dahil toplam 10 İcra dairesi mevcuttur. Bunların 4 adedi merkezdedir. Toplam İcra dosyası adedi ise yalan yanlış ifade edildiği gibi 400.000 değil 113.980’dir. Bu İcra Dosyalarının büyük bir çoğunluğunu ise Vatandaşlarımızın Bankalardan alacağı olan Masraf ve Komisyon alacağı dosyalarıdır. Bu İcra takip dosyaları Çorumlu Hemşerilerimizin aleyhine değil lehine olan dosyalardır. Zira borçlu olan taraf bankalar, alacaklı olan vatandaşlarımızdır. Ayrıca bu dosyaların bir kısmı ilam alacağına bağlı devletin borçlu olduğu, örneğin kamulaştırma dosyaları ya da sigorta şirketlerinden alacak dosyalarıdır.

Velhasıl her bir icra dosyasının borçlusu vatandaş değildir. Alacaklısı vatandaş, borçlusu bakanlıklar, sigorta şirketleri, bankalar vs.dir.

Bu dosyalar sadece 2018 yılında açılmış dosyalar değil, belki 10 yıl ve üzeri dosyalar dahi var. Zira dosya alacaklısı ya da alacaklı vekili dosyayı işlem yapmak suretiyle düşürmediği ya da yenilediği müddetçe dosya açık kalır.

‘Odatv’ Çorum temsilcisi bir gazetecinin, doğru olmayan verilere dayalı bir haberini araştırma gereği duymadan sosyal medyada paylaşan bu proje partisinin milletvekili, FETÖ taktiği olan çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı bu paylaşımla bozuk olan ruh halini yansıtmaktadır.

Ayrıca Çorum'da şimdiye kadar ki tüm seçimlerin rekor oy oranının ( %64.6 ) ruh halini nasıl bozduğunun bir göstergesidir. Çorum'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan bu ilgi ve destek bunların kimyasını bozdu.

Konya milletvekilinin Çorum halkına hakareti karşılıksız kalmayacak. Adli makamlarda dava açılarak kendisinden hukuk dairesinde hesap sorulacaktır.

#AK Parti
#İyi Parti
#Çorum

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.