Ahmet Hakan'ın 2013'teki 'darbe' yemini

Yeni Şafak
09:0818/08/2016, Perşembe
G: 18/08/2016, Perşembe
Yeni Şafak

Ahmet Hakan'ın 2013 yılında darbe girişiminin gerçekleşme ihtimaline karşı Twitter'dan dikkati çeken bir yemin etmiş olduğu ortaya çıktı. Ahmet Hakan, söz konusu tweetinde "Darbe girişimi olduğunda tankın önüne ilk atılan ben olacağım... yemin ederim" diyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirdiği hain darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, tanklara karşı bedenlerini siper eden milyonlar o gecenin kaderini değiştiren en büyük unsur oldu.



O anlarda meydanlarda görülmeyen Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan'ın 2013 yılında paylaştığı bir tweetteki ifadeler ise görenleri hayrete düşürdü.



Bir vatandaşın 'darbe girişimi' ifadelerine karşı "Yemin ederim tanka çıkarım..." yanıtını vermiş olan Ahmet Hakan, "Darbe girişimi olduğunda tankın önüne ilk atılan ben olacağım... yemin ederim." açıklamasını yapmış.








#Ahmet Hakan
#Darbe girişimi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.