Ağbal: FETÖ'nün kökü kazınacak

Yeni Şafak
15:2111/09/2016, Pazar
G: 11/09/2016, Pazar
AA

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'ta yaptığı açıklamada, " Gerek FETÖ terör örgütü ile yapılan mücadele, gerek PKK terör örgütüyle yürütülen mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor, devam da edecek. Terörün kökü kazınana kadar, bu topraklarda terör sorunu ortadan kalkana kadar hükümet olarak, devlet olarak mücadelemiz sürecek" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Gerek şehirlerde, gerek kırsalda, gerekse yurt dışında, nerede terör örgütü yuvalanmaları varsa bunların bir bir üzerine gidiliyor, gidilmeye de devam edilecek. Gerek FETÖ terör örgütü ile yapılan mücadele, gerek PKK terör örgütüyle yürütülen mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor, devam da edecek. Terörün kökü kazınana kadar, bu topraklarda terör sorunu ortadan kalkana kadar hükümet olarak, devlet olarak mücadelemiz sürecek." dedi.



Ağbal, Bayburt Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, herkesin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, sağlıklı, huzurlu ve güzel bir bayram temennisinde bulundu.



Türkiye'nin önemli bir dönemeçten geçtiğine işaret eden Bakan Ağbal, "Gerek bölgemizde meydana gelen jeopolitik gelişmeler, gerek içeride terörizme karşı hükümet olarak yürüttüğümüz mücadele önemli gündem başlıkları. Gerek FETÖ terör örgütü ile yapılan mücadele, gerek PKK terör örgütüyle yürütülen mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor, devam da edecek. Terörün kökü kazınana kadar, bu topraklarda terör sorunu ortadan kalkana kadar hükümet olarak, devlet olarak mücadelemiz sürecek." diye konuştu.


#Naci Ağbal
#FETÖ
#Terör
#PKK

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.