EDISYON:

Adaylığını duyuran Özgür Özel'e Veli Ağbaba'dan tam destek: Yolu açık olsun

15:1215/09/2023, Cuma
G: 25/09/2023, Pazartesi
Yeni Şafak
Veli Ağbaba-Özgür Özel
Veli Ağbaba-Özgür Özel

CHP'deki değişim hareketine öncülük eden isimlerden Özgür Özel, genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan Özel, "Atatürk'ün partisini iktidar yapabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum." dedi. Adaylığını açıklayan Özel'e CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan destek geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ağbaba, "Yol arkadaşım, yoldaşım, dostum CHP Grup Başkanımız Özgür Özel‘in yolu açık olsun" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan hezimet sonrası CHP'de başlayan değişim hareketinin öncülerinden Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadeler kullanarak,
"Alınan sonuca bahaneler üretti, yenilginin sorumluluğu üstlenmedi. Güven duygusunu yitiren seçmenimiz duygusal kopuşa sürüklendi"
açıklamasında bulundu.
Adaylığını açıklayan Özel'e CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan destek geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ağbaba,
"Yol arkadaşım, yoldaşım, dostum CHP Grup Başkanımız Özgür Özel‘in yolu açık olsun"
dedi.

Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti

Veli Ağbaba, geçtiğimiz aylarda Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan CHP'li Abdüllatif Şener örneği üzerinden partisinin yönetimini sert sözlerle eleştirmişti.

"Birçok siyasetçi geçmişte CHP içine sokularak hep CHP’ye zarar verildi ve bu siyasetçiler hep CHP’ye oy kaybettirdiler."
diyen Ağbaba,
"Bir CHP’li olarak şunu çok net söylüyorum. Geçmişte Sinan Aygün’ü, Aydın Ayaydın'ı bugün Abdüllatif Şener’i kimler CHP’ye getirip CHP’ye bu kötülüğü yaptıysa onlar mutlaka bedel ödemeli. Ama görüyoruz ki hala bu konuda bir tek adım atılmadı bu mantık asla kabul edilmez."
ifadelerini kullanmıştı.



#Veli Ağbaba
#Özgür Özel
#CHP

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.