
ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG elebaşı 'Mazlum Kobani' kod Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.
Terör örgütü PKK/YPG elebaşı Mazlum Abdi ile CENTCOM Komutanı Kurilla arasında bir görüşme gerçekleşti. CENTCOM'dan yapılan resmi açıklamada, Kurilla'nın 5-8 Mart tarihleri arasında Orta Doğu'ya bir ziyaret gerçekleştirdiği, ziyaret kapsamında İsrail, Ürdün, Suriye ve Suudi Arabistan'da kilit liderler ve askerlerle üst düzey görüşmeler yaptığı kaydedildi.
DEAŞ'la mücadele maskesine sığındı
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Kâfirler deaş sizsiniz utanmadan dünyaya kendi kurdugunuz örgütle savaşıyoruz diye reklam yapıyorsunuz,kendi ulkenizdeki diktatörlük yönetimi yüzünden insanlar haberleri bile sizin verdiğiniz çerçevede kabul ediyor korku iklimi ile dünyayı kandırıyorsunuz 11 Eylül'de kendi kendinizi bombalayip dünyada terör estirmek için zemin hazırladınız ne gereği vardı zaten dünyanın en büyük TERÖRİSTLERİ sizsiniz.

“Mazlum Abdi, naptın şu bizim deaş’ı , nasıl gidiyor ‘mücadele’ diye sordu heralde. Yıllardır gelip gidip soruyorlar, netice yok !!! Dünya’nın süper gücü “koskoca” Amerika’nın desteğine rağmen bir arpa boyu yol alamadılar nedense !!!

Bu zalimi leş haline getirmek şart.

oturuş biçimine bakar mısınız sahibine minnet duyuyor

En büyük daeş bunlar

Yine bir oyun peşindeler Allah fırsat vermesin..
