48 şehir için yoğun mesai

Resul Ekrem Şahan
04:009/01/2024, Salı
G: 9/01/2024, Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

İstanbul'un ve 25 şehrin belediye başkan adaylarını önceki gün açıklayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara dahil 48 ilin adaylarını bu hafta netleştirecek. İddialı isimlerle seçmen önüne çıkmak için istişarelerini sürdüren Erdoğan, belirlenen adayları 15 Ocak'ta duyuracak. İl belediye başkan adayları belirlendikten sonra da ilçe belediye başkan adayları açıklanacak.

AK Parti’nin 26 belediye başkan adayını duyuran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Ocak’ta ilan edeceği 48 şehrin adayına odaklandı.

Aralık başında teşkilatlarla temayül maratonuna başlayarak nabızlarını tutan Erdoğan, İstanbul’un da aralarında olduğu 26 şehrin belediye başkan adaylarını önceki gün açıkladı. 15 Ocak’ta da geriye kalan 48 şehrin adayını duyuracak Erdoğan, iddialı isimlerle seçmen önüne çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İLÇELER DAHA SONRA

Bu hafta mesaisinin büyük bir bölümünü 48 adayı belirlemeye ayıracak Erdoğan, geniş istişare toplantıları yapacak. İl belediye başkan adaylarını belirledikten sonra da ilçe belediye başkan adayları açıklanacak. İl ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme toplantıları da birbirlerine eş zamanlı ilerliyor. Bu süre zarfında ilçe belediye başkan adayları belirleme noktasında komisyonlar değerlendirmeleri yapıyor ve anketler üzerinde duruluyor.




#Siyaset
#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.