Yeni Şafak

21 Diyanet çalışanı FETÖ'den gözaltında

Yeni Şafak
16:5419/10/2016, Çarşamba
G: 19/10/2016, Çarşamba
AA

Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 21 Diyanet çalışanı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kanun hükmünde kararname ile (KHK) açığa alınan Diyanet çalışanlarına yönelik operasyon gerçekleştirdi.



Operasyonda aralarında imam, müezzin ve memurun da bulunduğu 21 Diyanet çalışanı gözaltına alındı.



Şüphelilerin, emniyetteki işlemleri devam ediyor.








#Diyanet
#FETÖ
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.