|

2021'de hizmetinizde

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, pilotaj mezuniyet töreninde müjdeyi verdi: Hür Jet'imiz 2021'de pilotlarımızın hizmetinde olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2018 السبت
Güncelleme: 03:14 - 28/07/2018 السبت
Yeni Şafak
Fuat Oktay
Fuat Oktay

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İzmir’de 2. Ana jet üstünde pilotaj mezuniyet töreninde konuştu. Hür Jet'le ilgi ilgili müjde veren Oktay şunları söyledi: "Bugün 15 Temmuz öncesine göre çok daha güçlü, çok daha disiplinli, motivasyonu, kendine inancı çok daha yüksek bir TSK var.”

HÜRKUŞ YIL SONUNDA

“Hava sahası hakimiyetinin ve havacılığın muharebe meydanlarında ne kadar önemli olduğunu son yıllarda operasyonlarda bir kez daha gördük. Bu sahada bizleri sevindiren en önemli unsur yerli ve milli ürünlerimizin gittikçe artan oranda kullanılmasıdır. Pilotlarımızı biraz bekletmiş olsa da yerli eğitim uçağımız HÜRKUŞ ile bu yıl sonunda pilot eğitimlerinin başlayacağı, aynı uçağımızın silahlı olarak muharebelere bundan bir yıl sonra katılacağı, Hür Jet'imizin ise 2021'de pilotlarımızın hizmetinde olacağı müjdesini vermek isteriz.”

52 PİLOTA BRÖVE

Öte yandan İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında uçuş eğitimlerini tamamlayan değişik rütbelerdeki 52 pilota, diploma ve bröveleri Fuat Oktay ile Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep tarafından verildi.

#Hürjet
#Fuat Oktay
٪d سنوات قبل