15 Temmuz’a bir şehit daha

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:005/08/2016, Cuma
G: 4/08/2016, Perşembe
Yeni Şafak

Hainlerin 15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak için o gece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giden ve uçaklardan atılan bombalar nedeniyle ağır yaralanan 23 yaşındaki Oğuzhan Yaşar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

FETÖ'cülerin bombalarıyla yaralanan Yaşar, TOBB ETÜ Hastanesi'nde 18 gün süren çabalara rağmen kurtarılamadı. Kanlı kalkışma gecesi Oğuzhan, ağabeyi Kadir Yaşar ile birlikte Beştepe'ye giderek orada darbecilere karşı mücadele etmişti. Oğuzhan'ın ölümüyle birlikte, darbe girişimi sırasında şehit olanların sayısı 239'a yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, acı haberi alır almaz hastaneye gitti. Erdoğan, Erzurumlu şehidin babası Ahmet, dedesi Asım ve kardeşi Kadir'in de aralarında bulunduğu ailenin acılarını paylaştı, merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabır ve metanet diledi.






Erdoğan'ın taziye ziyareti sırasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Abdülhamit Gül ve Öznur Çalık da hastanede hazır bulundu.


#FETÖ
#Oğuzhan Yaşar
#Külliye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.