|

15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

15 Temmuz’daki darbe kalkışmasında cuntacı hainler tarafından şehit edilen kahraman vatandaşlar için Eyüp Sultan Camii’nde Mevlid-i Şerif okundu. Yüzlerce kişinin katıldığı programda, vatanın birliği ve bütünlüğü için dualar edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 23:32 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe kalkışması sırasında şehit olan kahramanlar için Eyüp Belediyesi, Eyüp Sultan Camii'nde Mevlid-i Şerif okuttu. İkindi namazından sonra gerçekleşen programa yüzlerce vatandaş katıldı. Darbe kalkışmasında hayatını kaybeden şehitlerimizle birlikle vatanın birlik ve bütünlüğünün bozulmaması için dualar edildi. Programda etli pilav ikramı yapıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 15 Temmuz gecesi şehit edilen vatandaşlarımızın her zaman dualarla anılacağını belirtti.



KARANLIK GECEYİ ŞEHİTLERİMİZ AYDINLATTI


Aydın, “Ülkemizde yaşanan o kara geceyi şehitlerimiz aydınlatmıştır. Bizlere düşen görev şehitlerimizi dualarla anmaktır. Bu vatan için hiç düşünmeden canını ortaya koyan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin dışında çok sayıda gazimiz de bulunuyor. Onlar için de biran önce sağlıklarına kavuşmaları için Allah'tan şifa niyaz ediyorum” dedi.


#15 Temmuz şehitleri
#Darbe girişimi
8 yıl önce