Yeni Şafak

1 dolarlık FETÖ'cüler çoğalıyor

Yeni Şafak
Haber Merkezi
01:0025/07/2016, Pazartesi
G: 15/09/2017, Cuma
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan şüphelilerden "F serisi" 1 dolarlık banknotlardan çıkmaya devam ediyor.

Dün İzmir'in Tire ilçesinde yakalanan “Bodrum imamı” olduğu gerekçesiyle aranan “Asım” kod adlı Çağrı Acar'ın üzerinden “F” seri numaralı bir dolar çıktı. Soruşturmada tutuklanan komutanlardan Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka'nın odasında yapılan aramada bir dolarlık metal para, Sahil Güvenlik Ege Bölge Deniz Komutanı Kurmay Albay Murat Yılmazaslan'ın odasında ise "F serisi" bir dolarlık banknot ele geçirildi. Darbecilerin emriyle halka bomba yağdıran Pilot Hakan Karakuş ve Pilot Yarbay Mustafa Azimetli'nin evlerinde de 1 dolarlık banknotlar çıktı. Sakarya'da 15 iş adamının gözaltına alındı operasyonda da çok sayıda FETÖ'cünün evinde da aynı seriden 1 dolarlık baknot bulundu. Ele geçirilen 1 dolarların terörist Gülen tarafından okunduğu ortaya çıkmıştı. Dolarların örgüte mensup oldunğunu göstermek için taşındığı, ayrıca metal paranın ise hiyerarşide üstte bulunan kişilerce taşındığı tespit edilmişti.

#FETÖ
#F serisi dolar
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.