
Gmail giriş yapmak ve oturum açmak işlemleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Google tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan Gmail, son zamanlarda otoriterliğini giderek arttırıyor. Sizler de henüz bir Gmail hesabı açmadıysanız kayıt olabilir ve oturum açabilirsiniz.
Gmail giriş yapmak ve oturum açmak oldukça basittir. Sizler için hazırladığımız rehber ile en çok kullanılan mail sistemlerinden biri olan Gmail hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir ve giriş işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Gmail giriş nasıl yapılır?
- Bilgisayarınızda, Gmail'e gidin.
- Google Hesabı e-postanızı veya telefon numaranızı ve şifrenizi girin. Bilgiler önceden doldurulmuşsa ve farklı bir hesapta oturum açmanız gerekiyorsa Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.
BİLGİSAYARDA GMAİL OTURUM AÇMA
1- Bilgisayarınızda, Gmail'e gidin.
2- Google Hesabı e-postanızı veya telefon numaranızı ve şifrenizi girin.
3- Bilgiler önceden doldurulmuşsa ve farklı bir hesapta oturum açmanız gerekiyorsa Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.
4- Oturum açma sayfası yerine Gmail açıklaması olan bir sayfa görürseniz sayfanın sağ üst tarafındaki Oturum aç'ı tıklayın.
ANDROİD GMAİL OTURUM AÇMA / HESABINIZI EKLEME
1- Android telefon veya tabletinizdeki Gmail uygulamasına hem Gmail hem de Gmail dışındaki hesaplarınızı ekleyebilirsiniz.
2- Android telefon veya tabletinizde Gmail'i açın.
3- Sağ üstte profil resminize dokunun.
4- Başka bir hesap ekle'ye dokunun.
5- Eklemek istediğiniz hesap türünü seçin.
6- Hesabınızı eklemek için ekrandaki adımları uygulayın.
iPAD / iPHONE GMAİL OTURUM AÇMA / HESABINIZI EKLEME
1- iPhone veya iPad'inizdeki Gmail uygulamasına hem Gmail hem de Gmail dışındaki hesaplarınızı ekleyebilirsiniz.
2- iPhone veya iPad'inizde Gmail uygulamasını açın.
3- Sağ üstte profil resminize dokunun.
4- Başka bir hesap ekle'ye dokunun.
5- Eklemek istediğiniz hesap türünü seçin:
6- iCloud, @me.com veya @mac.com hesaplarını kullanıyorsanız belirli ayarları ya da uygulama şifresini girmeniz gerekebilir.
7- İş veya okul e-postalarınızı Windows için Outlook üzerinden kontrol ediyorsanız Outlook, Hotmail ve Live'ı seçin.
8- E-posta hizmetinizi bulamıyorsanız Diğer'i seçin.
9- Hesabınızı eklemek için ekrandaki adımları uygulayın.
İsteğe bağlı: Diğer e-posta hesaplarınızda Gmail özelliklerinden yararlanmak için Gmailify'ı dene'ye dokunun.
Gmail kişi engelleme özelliği nasıl kullanılır?
Gmail kişi engelleme özelliğini kullanmak için gelen maili açmanız ve yanıtla seçeneğinin yanında yer alan alta doru ok şeklinde olan simgeye tıklamanız gerekiyor. Açılan pencerede "xxx kişisinin gönderilerini engelle" şeklinde bir ibare yer alacak. Buna tıkladığınız takdirde artık o kişiden asla e-posta almayacaksınız. Engelli kişilerin göndermiş olduğu e-postaları ise "Engelli" etiketi altında görüntüleyebilirsiniz.
Açılan sayfada daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. Daha sonra Gmail hesap ayarlarınızı gerçekleştirmek isterseniz de ekranın sağ üst kısmında bulunan hesap ayarları sekmesinden tüm ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Bu ayarlar kısmından Gmail tema ayarları, Gmail imza ayarları veya klasör ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Artık Gmail veya Google+ gibi belirli Google hizmetlerini kullanmak ilginizi çekmiyorsa bu hizmetleri buradan silebilirsiniz. Hatta tüm Google Hesabınızı bile silebilirsiniz.
Önceden herhangi bir Google ürününde (Gmail, Google+ veya YouTube gibi) oturum açtıysanız zaten bir Google Hesabınız vardır. Söz konusu ürün için oluşturduğunuz kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak denemek istediğiniz yeni Google ürünlerinde oturum açabilirsiniz. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi unuttuysanız Oturum açma sorunu sayfasını ziyaret edin.
Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı bir Gmail adresi ve bir Google+ Profili ile birlikte verilir. Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz.
Gmail giriş işlemleri haberimizde. Google şirketinin milyonlarca kullanıcısı olduğu mail hizmeti olan Gmail'e giriş ve hesap açma işlemlerinden haberimizde bahsediyoruz. Mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda kolayca kullanılabilen e-posta hizmetinden sizde faydalanabilirsiniz. İşte Google Gmail giriş işlemleri ve hesap açma hakkında detaylı bilgiler.
Hesabınıza bağlanmasını onayladığınız uygulamaları ve siteleri incelemek ve kayıtlı şifrelerinizi takip etmek için oturum açın.
Hangouts, Gmail ve Haritalar gibi Google ürünlerinde başkalarının sizi bulmasına yardımcı olmak ve sizinle iletişime geçilmesini kolaylaştırmak için bu temel bilgileri (adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız) yönetin. Hesabınızda oturum açarak bu bilgileri yönetebilir ve gizli tutabilirsiniz.
Google Hesabınızla birlikte kaydettiğimiz etkinlik verileri (gittiğiniz yerler, arama ve göz atma etkinliğiniz), işe gidip gelme konusunda Haritalar'da daha iyi seçeneklerden Arama'da daha hızlı sonuçlar elde etmeye kadar hizmetlerimizi sizin için daha hızlı ve çok daha yararlı hale getirebilir. Bu ayarları incelemek ve düzenlemek için oturum açın.
Google Hesap Özeti, oturum açarak gerçekleştirdiğiniz son etkinliklerinize (örneğin, kaydettiğiniz doküman ve e-postaların sayısı vb.) ilişkin hızlı bir bakış sağlar ve ürün ayarlarınızı doğrudan yönetmenize olanak verir.
Hesabınıza bağlı uygulamalar sayfasında, üçüncü taraf sitelerin ve uygulamaların bir listesini görebilirsiniz. Bunlar, Google Hesabınıza erişmesine izin verdiğiniz siteler ve uygulamalardır. Ayrıca bunların, hesabınızın hangi bölümlerine erişebildiklerini bu listede görebilirsiniz.
Örneğin, arkadaşlarınızla birlikte gerçekleştirdiğiniz antrenmanları planlamanıza yardımcı olacak bir uygulama indirmiş olabilirsiniz. Bu uygulama, buluşabileceğiniz arkadaşları ve uygun saatleri önermek için Google Takviminize ve Kişilerinize erişmek istemiş olabilir.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.