|

Gazete manşetleri! 6 Mart gazete manşetleri oku

Gazete manşetlerini okumak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Gündemde olan tüm konuları gazetelerin manşetlerinden öğrenebilir ve isterseniz tüm sayfalarını sizler için hazırladığımız sistem üzerinden rahatlıkla okuyabilirsiniz. İşte 6 Mart gazete manşetleri...

Yeni Şafak
09:48 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:53 - 6/03/2017 Pazartesi
Reuters
6 Mart gazete manşetleri
6 Mart gazete manşetleri

6 Mart gazete manşetlerini sizler için hazırladık. Yeni Şafak ve diğer gazetelerin atıkları manşetleri ve önemli konuları manşetlerden takip edebilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırladığımız sistem üzerinden ise rahatlıkla gazetelerin tüm sayfalarını detaylıca öğrenebilirsiniz. İşte 6 Mart gazete manşetleri...



( Gazetelerin tüm sayfaları için tıklayınız )




SABAH



-- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli: Türkiye ekonomik tehditlere meydan okudu. Kredi derecelendirme kuruluşlarının da ellerinde atacak mermisi kalmadı.



-- Maliye Bakanlığı rakamlarına göre, Ar-Ge'ye, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı için 3 milyar TL, Kalkınma Bakanlığı için de 770 milyon lira kaynak aktardı.



-- Bu yıl ikincisi düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" yarışmasının finalistleri Honda Civic, Mazda MX-5, Peugeot 3008, Renault Megane, Seat Ateca, Toyota C-HR ve Volvo S90 oldu.



-- Petrol Ofisi'ni alan Vitol Grubu Başkanı Ian Taylor, "PO ile güçlü bir yatırım yaptık" dedi.



-- Pentagon'un Rakka'yı kurtarma planının "önemli" bir askeri katkıyı öngördüğü bildirildi.



MİLLİYET



-- Türk bakanlara toplantı izni vermeyen Almanya'yı eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben istersem yarın gelirim ve kapıdan sokmadığınız zaman veya konuşturmadığınız zaman dünyayı ayağa kaldırırım" dedi.



-- Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri 700 milyar liraya dayandı.



-- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gıda fiyatlarını düşürmek amacıyla sebze ve meyve ticaretinde lojistik altyapıyı güçlendirmek için 17 ilde 250,000 TL 2 milyon TL arasında değişen teşvikler verileceğini açıkladı.



-- Avrupa'nın en önemli otomobil etkinliklerinden biri olan Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl 87. kez kapılarını açıyor.



-- Hatay'a düşen Suriye savaş uçağının paraşütle atlayan pilotu sabaha karşı bulunarak hastaneye kaldırıldı.



HÜRRİYET



-- 15 Temmuz Karargâh iddianamesinde Tümgeneral Mehmet Dişli'nin darbe girişiminde nasıl etkin rol oynadığı detaylarıyla anlatıldı. 20 subayından 18'i FETÖ'cü.



-- Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, geçen yıl 1.7 milyar dolarlık ihracat yapıldığını belirtti ve ekledi: "400'den fazla projeden oluşan 35 milyar dolarlık portföyümüz var."



-- Sigortacılar hasarlı araçlar için 23 milyon yedek parçaya 5 milyar lira ödedi. Dövizdeki artış hasar maliyetlerini yüzde 40 artırdı.



-- Avusturya Başbakanı Christian Kern, Türk siyasetçilerin seçim kampanyası etkinliklerinin tüm Avrupa'da yasaklanması çağrısında bulundu.



-- Keskin ifadeleriyle birçok tartışmada yer alan Trump'a destek için sokağa çıkanlarla protestocular arasında ABD'nin farklı kentlerinde kavgalar çıktı. Gözaltılar yaşandı.



HABERTÜRK



-- Hatay'a düşen Suriye rejimine ait MIG-21 savaş uçağı pilotu Mehmet Safhan'ın, "Lazkiye'den havalandım. İdlib kırsalını vuracaktım" dediği öğrenildi.



-- Geçen yıl il bazında uzlaşmada 193 milyon liralık vergi borcunu 21 milyon liraya indiren Tekirdağ, vergide uzlaşma şampiyonu oldu.



-- Maliye Bakanı Naci Ağbal, "2B arazisi olup da satın alma başvurusunu yapan ancak ödemesini yapmayan vatandaşlarımıza altı ay daha imkan sağlıyoruz" dedi.



-- TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bizim rekabet edebilmemiz için dolar kurunun 3.50 lira olması lazım" dedi.



-- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türksat 6A'yı tamamen milli ve yerli katkılarla üretmeyi planladıklarını söyledi.




#Gazete
#Gazete manşetleri
#Gazeteler
8 yıl önce