|

Erdoğan'ın yaralı öpme videosu izle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ darbe girişiminde bulunduğu gece yaralanan bir vatandaşın alnından öpme videosunu haberimizde sizlerle paylaştık. İşte Erdoğan'ın yaralı öpme videosu izle

Yeni Şafak
16:59 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:06 - 20/07/2016 Çarşamba
Diğer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesinde Atatürk Havalimanı'nda yaralanan bir vatandaşın yanına giderek alnından öpüyor. Yerde yatan yaralı kişinin 'Sana canım feda olsun' dediği duyuluyor. İşte bir vatandaş tarafından cep telefonu kameralarına kaydedilen o görüntüler.





FETÖ darbe girişimi


Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili adliyeye sevk edilen rütbeli 9 asker tutuklandı. Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında rütbelilerin de bulunduğu 9 askerin daha İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Adliyeye götürülen askerler, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.



"Türkiye Cumhuriyeti devletinin birliğini bozmak, devlete karşı tahrik, askeri tesisleri tahrip ve düşman askeri hareketleri yararına anlaşma, anayasayı ihlal, Cumhurbaşkanına suikast ve fiili saldırı, yasama organına karşı suç, hükümete karşı suç, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı silahlı isyan, silahlı terör örgütüne üye olmak, silah sağlama, suç için anlaşma, askeri komutanlıkların gasbı, askeri itaatsizliğe teşvik suçlarına iştirak" suçlarından hakim karşısına çıkan birer yarbay, yüzbaşı, piyade üsteğmen ve uzman çavuşun da bulunduğu 9 asker tutuklandı.



Yaralı yüzbaşı rütbesindeki bir askerin, hastaneden ameliyat önlüğüyle cezaevine gönderildiği görüldü. Söz konusu yüzbaşının, 2.Ordu Komutanlığı nizamiyesinde görevli olduğu ve darbe girişimi sırasında askerlere, "Nizamiyeden içeri giren sivil dahil herkesi vurun" emrini verdiği öne sürüldü. Polis, tutuklu askerlerin adliyeden çıkışı sırasında yoğun güvenlik önlemi aldı.







#Erdoğan
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#FETÖ
8 yıl önce