EDISYON:

Turizmde Türk-Japon ortaklığı

Mehmet Ali Parto
03:0318/08/2022, Perşembe
G: 18/08/2022, Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

-Japon merkezli tur operatörü HIS Travel ile AGR Tur seyahat acentesinin ortaklık kurarak oluşturduğu QUALITA markası, tüketicinin farklı tatil tercihlerine cevap veriyor.

Turizmde yükselişini sürdüren Türkiye’de, seyahat acenteliği alanında yeni iş birlikleri kendini gösteriyor. Kişiye özel seyahat konusunda taleplere cevap veren sektör, çeşitli ortaklıklarla bu doğrultuda yeni firmaları da beraberinde getiriyor. Dünyaca ünlü Japon merkezli tur operatörü HIS Travel, AGR Tur seyahat acentesi ile ortaklık kurarak QUALITA seyahat acentesini İstanbul’da yaptığı lansmanla hayata geçirdi. QUALITA, misafirlerinden gelen özel taleplere göre şekillenen kişiye özel seyahat planlamalarıyla hareket ediyor. Farklı öneriler, destinasyonlar, ile VIP seyahat deneyimleri ve isteklere göre uyarlanan yeni programlar ile müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kişiye özel seyahat turları

2016 yılı mart ayında AGR Tur’u kurduklarını vurgulayan AGR Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Ağırman, dünyaca ünlü bir acente ile kurdukları iş birliği dolayısıyla gururlu olduklarını söyledi. Ağırman, şunları kaydetti: “Salgın nedeniyle VIP programlara yoğunlaştık. Bu programları daha geniş destinasyonlara ulaştırmak için bir dünya devi ile iş birliğine gittik. Bu sayede, 45 olan destinasyon sayımızı 85’e çıkarmayı planlıyoruz. 2016 yılından bugüne 45 bin misafir ağırladık. QUALITA ile Türk misafirperverliğini göstereceğiz.”

#AGR Tur
#HIS

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.