
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye genelinde yüksek performanslı şarj cihazları kurmak üzere EPDK’dan Şarj Ağı İşletmecisi lisansımızı aldık" denildi.
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
- "Türkiye genelinde yüksek performanslı şarj cihazları kurmak üzere EPDK’dan Şarj Ağı İşletmecisi lisansımızı aldık.
- @TruGoCharging ile 81 ilde 180 kWs üzeri cihazlarla tüm elektrikli araç kullanıcılarına uçtan uca kesintisiz bir deneyim sunacağız."
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.