EDISYON:

Tanıtım logomuz değişiyor

Haber Merkezi
04:002/12/2018, Pazar
G: 2/12/2018, Pazar
Yeni Şafak
İhaleye 8 Ocak 2019'da çıkılacak.
İhaleye 8 Ocak 2019'da çıkılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tanıtım stratejisi çalışmaları kapsamında ‘Turkey Home’ kampanyası etrafında şekillenen sloganı ve yaklaşık 18 yıldır kullanılan “lale” figürlü Türkiye logosunu değiştirmek için 2019 yılı ocak ayında reklam ihalesine çıkacak.

Tanıtma Genel Müdürlüğü öncülüğünde hazırlanan şartnamede, “Türkiye’nin yeni marka kimliğinin ve konumlandırma stratejisinin oluşturulması” amacıyla ihaleye çıkıldığı belirtildi.


İHALE 8 OCAK’TA

Almanya’nın başkenti Berlin’de, 8 Ocak 2019 Salı günü başlatılacak ihale ile, “Turkey Home” kampanyası etrafında şekillenen slogan ve 2001’den bu yana kullanılan “lale” figürlü Türkiye logosu değiştirilecek. Hazırlanacak 4 reklam filmi, ‘Türkiye deniz-kum-güneş’, ‘Türkiye kültür turizmi’, ‘Türkiye’deki müzelerin tanıtımı’ ile ‘Turizme ilişkin bilinçlendirme’ temalı senaryolardan oluşacak. Kampanyada, Türkiye’yi rakip ülkelerden farklı ve ayrıcalıklı kılan öğelerin ön plana çıkarılması, özgün bir fikir ve çözüm önerisinin getirilmesi gerektiği de belirtildi. Ayrıca, yayınlanan şartnamede başvuruda bulunacakların son 2 yıla ait ortalama yıllık cirosunun en az 2,5 milyon dolar olmasının gerektiği belirtildi.

#Turizm
#Logo
#Slogan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.