EDISYON:

Santefor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Pusat: Yeni nesil ürünlerle dünyaya açılacağız

11:588/11/2022, Salı
G: 8/11/2022, Salı
Yeni Şafak
Santefor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Pusat
Santefor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Pusat

Pazarın yeni oyuncularından Nutrefor'un tanıtım toplantısında konuşan Santefor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Pusat, insanların sağlıklı, doğal yaşamasına katkıda bulunmak için Eczacı, Hekim, Diyetisyen, Pedagog ve Akademisyenlerden oluşan uzman kadro tarafından geliştirildiğini şirketin yeni nesil teknolojilerle yeni nesil ürünler keşfetmeye devam ederken bir yandan da dünyaya açılmaya hazırlandığını paylaştı.

Pandemi birçok insanın yaşama biçimini önemli ölçüde değiştirdi. Sağlıklı beslenmeyle birlikte doğal gıda takviye kullanımı da arttı. Yapılan araştırmalara göre; gıda takviyesi alımı, pandemi döneminde yüzde 73'e yükseldi. Besin destekleri pazarı yeni oyuncuların da dahil olmasıyla büyümeye devam ediyor. Pazarın yeni oyuncularından Nutrefor'un tanıtım toplantısında konuşan Santefor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Pusat, insanların sağlıklı, doğal yaşamasına katkıda bulunmak için Eczacı, Hekim, Diyetisyen, Pedagog ve Akademisyenlerden oluşan uzman kadro tarafından geliştirildiğini şirketin yeni nesil teknolojilerle yeni nesil ürünler keşfetmeye devam ederken bir yandan da dünyaya açılmaya hazırlandığını paylaştı.

İHRACATA HAZIRLANIYORUZ

Pusat, şu an İçin toplam 18 çeşit ürün olduğunun bilgisini veren Pusat, "Kasım ayı başında da 14 çeşit daha çıkarıyoruz, D vitaminleri, C, B, magnezyum, karaciğer desteği , diyabet ürünleri yapılacak. Yurtdışı pazarında Ortadoğu , özellikle Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da ürün tescil çalışmalarımızı başlattık. Rusya pazarında ise Sağlık bakanlığı başvurularını yaptık, Ocak ayının ilk haftasında sevkiyatta planlıyoruz" dedi.

#Pandemi
#koronavirüs

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.