EDISYON:

Maliye ve Hazine Bakanı belli oldu

Yeni Şafak
22:119/07/2018, Monday
G: 10/07/2018, Tuesday
Yeni Şafak
Son dönemlerin en çok merak edilen konularından biri de kabinede Maliye ve Altyapı Bakanlığı görevini kimin üsteleneceği sorusuydu.
Son dönemlerin en çok merak edilen konularından biri de kabinede Maliye ve Altyapı Bakanlığı görevini kimin üsteleneceği sorusuydu.

Başkan Erdoğan'ın yemin töreniyle Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Hiç şüphesiz yeni dönemin en merak edilen konularından birisi yeni kabinede kimlerin olacağıydı. Erdoğan'ın açıklamalarıyla birlikte kabine belli olurken ,'Maliye ve Hazine Bakanı kim oldu' sorusu da yanıt buldu.

Başkan Erdoğan yeni sistemin ilk gününde TBMM'de yaptığı yemin töreninin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 'Yeni sisteme geçiş töreninde' açıklamalarda bulundu.

Buradaki törenin ardından saat 21.30 sularında kameraların karşısına geçen Başkan Erdoğan, yeni kabineyi de kamuoyu ile paylaştı.

Son dönemlerde hangi ismin hangi bakanlığa geleceği merakla beklenirken, 'Yeni dönemde Maliye ve Hazine Bakanı kim olacak' sorusu da en çok sorulan sorulardan biriydi.

Erdoğan'ın kabineyi açıklamasıyla birlikte bu soru da yanıtını buldu.

Önümüzdeki dönemde Maliye ve Hazine Bakanlığı görevine Berat Albayrak getirildi.

#Kabine
#Erdoğan
#Maliye ve altyapı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.