EDISYON:

Limak bu yıl 2 halka arz planlıyor

04:0018/01/2024, Perşembe
G: 18/01/2024, Perşembe
Yeni Şafak
Ebru Özdemir.
Ebru Özdemir.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, bu yıl çimento ve yenilenebilir enerji sektörlerinde 2 halka arz planladıklarını belirterek, "Bu halka arzlar çerçevesinde daha sonra birtakım satın almalar olabilir. Bunları görüşüyoruz." dedi.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) sırasında yaptığı açıklamada, küresel ekonominin özellikle Kovid-19 sonrası çok zor bir zaman geçirdiğini, enflasyonist baskıların ve tedarik zincirindeki sıkıntıların ekonomiyi çok ciddi etkilediğini söyledi.

TÜRKİYE’YE ARTAN YATIRIMCI İLGİSİ

Ebru Özdemir, katıldığı toplantıların birisinde, uluslararası bir yatırımcının Türkiye'den konuşmaya başladığını ve özellikle ekonomide yaşanan son gelişmeleri çok pozitif değerlendirdiğini söyledi. Bu yatırımcının kendisine, "2024 itibarıyla Türkiye'ye yatırım yapmayı düşündüklerini ve 2026'da bunun en yüksek noktaya ulaşacağını" söylediğini aktaran Özdemir, hem TCMB hem de ekonomi yönetiminin aldığı tedbirleri çok pozitif değerlendirdiğinin altını çizdi.



#yatırım
#halka arz
#ekonomi
#Limak Holding

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.