
Kadın giyim markası Modanisa, 10. yılında ihracat yaptığı 5 kıtadaki 140 ülkeye global motto hazırladı. Hizmet verilen bölgelerdeki 6 farklı dile uyarlanan orijinali İngilizce olarak “Your World To Wear” şeklinde hazırlanan motto, Türkçe’de “Kendin olmak Modanisa” şeklinde kullanılacak.
Modanisa, 10’uncu yılında global mottosunu Halima Aden ile duyurdu. 6 farklı dilde uyarlanan Orijinali İngilizce ve “Your World To Wear” şeklinde olan motto, Türkçe’de “Kendin olmak Modanisa” şeklinde kullanılacak.
- Bu mottonun kendisinin tavrını ve duruşunu da kapsayan içeriğine inandığı için Modanisa marka elçisi olmayı kabul ettiğini söyleyen Halima Aden, gelecek iki yılda, Modanisa’nın marka temsilciliğini üstlenecek. Aden geçen yıl “Koronavirüs salgını bana Müslüman bir kadın olarak durup değerlerimi düşünme fırsatı verdi” ifadesinde bulunmuş ve bu sektörde çalışmanın kendisini dini inançlarından taviz vermeye zorladığını söyleyerek defilelere veda etmişti.
İKİ KOLEKSİYON HAZIRLAYACAK
HEDEFLERİMİZ ÖRTÜŞTÜ
- Kadının kendi değerlerinden vazgeçmeden hayatını zenginleştirmesine yol arkadaşlığı yapmak hayaliyle 2011’de yola çıktıklarını söyleyen Modanisa Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Kerim Türe, “Halima Aden’in herkes tarafından saygı duyulması gereken bu tercihi, bizim global mottomuz ile de büyük bir örtüşme gösteriyor” dedi.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.