|

İstikbal’den bin kişilik ek istihdam

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, grup şirketlerinden İstikbal Mobilya’nın bu yıl açacağı 40 yeni mağazayla bin kişilik ek istihdam sağlayacağını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/04/2016 Salı
Güncelleme: 20:42 - 4/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

İstikbal Mobilya 'Gücünü Hisset' temasıyla bayilerini bir araya getirdi. Boydak Holding Başkanı olarak göreve başladıktan sonraki ilk büyük bayi toplantısını yapan Mustafa Boydak; 2016 yılına ilişkin hedeflerini açıkladı. Yaklaşık bin bayinin katıldığı Antalya'daki toplantıda 2016 yılı için hazırlanan yeni ürünler tanıtıldı.



50 YENİ MAĞAZA


Toplantıda bayilere seslenen Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa, bu yıl yüzde 12 büyümeyi ve bin kişiye ek istihdam sağlayacaklarını belirtti. İstikbal'in Türkiye'de bitmiş ev mobilyasının yüzde 25'ini kendi başına karşılayan büyük bir marka olduğunu hatırlatan Boydak, “7 bin çalışanıyla 2,5 milyar TL ciroya ulaşan markamız, 2016'da daha büyük hedeflere koşacak ve küresel başarısını perçinleyecek. İstikbal'de de bu yıl hedefimiz yüzde 12 büyümek. Bu çerçevede yurtiçinde 40, yurt dışında ise 10 olmak üzere toplam 50 yeni mağaza açacağız inşallah. Böylece doğrudan ve dolaylı olarak bin kişilik ek istihdam gerçekleştireceğiz” dedi.



İşlerimize yoğunlaşalım


Mustafa Boydak, İstikbal'in sektördeki ayrıcalıklı konumunun sadece ciro ve rakamsal verilerden değil; moda, tasarım, yenilikçilik gibi çok yönlü üstünlüklerden kaynaklandığını ifade etti. Boydak kamuya olan sorumluluk bilinci ile bütün bayilerin işlerine odaklanarak faaliyetlerine devam etmelerini istedi.







Memduh Boydak TÜSİAD'dan ayrıldı


FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda gözaltına alınıp tutuklanan Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak; TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı. Boydak'ın istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Erol Bilecik üstlendı.




#Mustafa Boydak
#Boydak Holding
#İstikbal
8 yıl önce