
Türkiye’nin önde gelen pazarlama profesyonellerinin bir araya gelerek, daha çok bilimsel verilerle desteklenen bir pazarlama biçimi olan Growth Hacking yöntemiyle KOBİ ve şirketlere ihracat oranlarını artırmaları için ücretsiz bir eğitim düzenliyor.
Son 12 ayda Türkiye’nin gerçekleştirmiş olduğu ihracat 162 milyar dolar olurken, önceki döneme göre ihracat %6,5 arttı. Ancak Türkiye’nin ihracatta 545 milyar dolarlık 2023 hedefini yakalayabilmesi için yaşanan yükseliş henüz yeterli değil. Son bir yılda ihracat rakamlarımızın en fazla yükseldiği ülkeler sırasıyla, İsviçre, Yemen, Singapur ve Tanzanya olurken, en yüksek ihracat yaptığımız ülkeler ise sırasıyla Almanya, Birleşik Krallık, İtalya ve ABD oldu.
- Son aylarda döviz kurlarındaki aşırı dalgalanmalar sonucu ülke ekonomisinde yaşanan olumsuz etkilere yönelik olarak ihracatı artırmanın en doğru çözüm olduğu herkes tarafından kabul olunan bir gerçek. Bu amaçla pazarlamada bilimsel bir metot olan growth hacking yöntemlerini kullanarak uluslararası piyasada markalaşmayı ve satışları artırmayı hedefleyen İhracat İçin Growth Hacking Zamanı eğitimi için başvurular başladı.
- Eğitime pazarlama ve dijital pazarlama alanlarında deneyimli kişilerin katılması gerektiğini belirten Pazarlama Danışmanı ve Growth Hacker Haydar Özkömürcü, “Eğitim kapsamında dijital pazarlama alanında önceden çalışmalar yapmış markalara yönelik konular işleyeceğiz, bu nedenle daha önce dijital pazarlama alanında bir faaliyet gerçekleştirmemiş katılımcılar eğitimde zorlanacaklardır” dedi. Eğitimin Dropshipping, Amazon FBA, uluslararası ödeme yöntemleri, uluslararası lojistik ve dijital pazarlamanın temellerini kapsamayacağını belirten Dijital Pazarlama Danışmanı ve Growth Hacker Veli Bahçeci, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları gidermek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz, bu nedenle bu eğitimi tamamen ücretsiz planladık.” dedi.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.