|

Deniz Bank, ekonomi darbesine karşı önlem alma hamlesi yapıyor

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, FETÖ'nün ekonomi darbesine karşı finansal bir krizin söz konusu olmadığını açıkladı. Ateş ayrıca darbe girişimi sırasında ATM'lerde yaşanan yoğunluğun kısa süre sonra sonra erdiğini bildirdi.

Yeni Şafak
22:43 - 17/07/2016 Sunday
Güncelleme: 20:21 - 17/07/2016 Sunday
Yeni Şafak

DenizBank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ateş, İstanbul ve Ankara'daki FETÖ'cü darbe girişimi anlarında ATM'lerde yaşanan durumu ve gelecek günlere dair atılacak adımları duyurdu.



15 Temmuz gecesi çok önemli bir badire atlatıldığına işaret eden Ateş, Türkiye'de likidite ve finansal krizin söz konusu olmadığına dikkati çekti.



Ateş, darbe girişiminin olduğu esnada ATM'lerde yaşanan yoğunluğa ilişkin olarak tüm taleplerin karşılanmış olduğunu ve haftasonu da bu yoğunluğun sonra erdiğini paylaştı.



Banka çalışanlarının talep eden olursa parasını tereddütsüz ve anında ödeyeceğini ve bireysel, kobi, tarım ile büyük müşterilerin ihtiyaçlarını finanse etmek için çalışmaları hızlandıracağını açıklayan Ateş, "Finansmanı aynı heyecanla sağlamaya devam edeceğiz" dedi.


#Denizbank
#FETÖ
8 years ago