EDISYON:

Bakan Bolat TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu'na katıldı: Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı payı artırmak için adımlar atacak

14:5513/07/2023, Perşembe
G: 13/07/2023, Perşembe
AA
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu'nda konuştu.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu'nda konuştu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bolat, "Ülkemizin dünya ihracatından aldığı payı artırmak ve ülkemize ilave döviz kazandırmak amacıyla atabileceğimiz adımları ihracatçılarımızla beraber sektör sektör ele aldık" dedi.

Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye İhracatçılar Meclisiyle (TİM) ülkenin dünya ihracatından aldığı payı artırmak ve Türkiye'ye ilave döviz kazandırmak amacıyla atılabilecek adımları sektör sektör ele aldıklarını bildirdi.


Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldıklarını ifade etti.


Bakan Bolat, şunları kaydetti:

"Ülkemizin dünya ihracatından aldığı payı artırmak ve ülkemize ilave döviz kazandırmak amacıyla atabileceğimiz adımları ihracatçılarımızla beraber sektör sektör ele aldık. Ülkemizin sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümesine yönelik tüm sektörlerimizi desteklemek için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz"




#Ömer Bolat
#Ticaret Bakanlığı
#TİM
#Türkiye İhracatçılar Meclisi
#ihracat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.