
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde, ek zam alan personel sayısının üst sınırı artırıldı. Sayısı 39 bin 500'e çıkarıldı.
Ek zam alacak personel arasında patlayıcı maddeleri zararsız hale getirme işlerinde görev alanlar, özel harekat timlerinde hizmet görenler, panzer ve zırhlı taşıtlarda görev yapan sürücüler bulunuyor.
Takvim'in haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin ek zam ödemeleriyle ilgili düzenlemeye göre; ek zam alan personel sayısında 27 bin olan üst sınır 39 bin 500'e çıkarıldı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.