|

Zelenski’den cephe hattına ziyaret: Savaşçılarımızın motivasyonunun arttırılmasını konuştuk

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, geçtiğimiz gün Donetsk ve Zaporijya bölgelerine ziyarette bulundu. Bölgede konuşlanmış askerlerle görüşen Zelenski, sahadan gelen raporları değerlendirdi.

10:45 - 5/09/2023 Salı
Yeni Şafak
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski cephe hattına ziyarette bulundu.
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski cephe hattına ziyarette bulundu.

Rusya'nın 24 Şubat 2022'de Ukrayna'ya karşı başlattığı harekat devam ederken , Donetsk ve Zaporijya bölgelerinde çatışmalar şiddetleniyor.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, önceki gün bölgeye bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada konuşlanmış askerlerle görüşen Zelenski, sahadan gelen raporları değerlendirdi.

"Savaşçılarımızın motivasyonunun arttırılmasını konuştuk"

Zelenski, Donetsk ve Zaporijya yaptığı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada,
“Donetsk bölgesi. Donetsk operasyonel ve taktik grubunun bir parçası olarak Ukrayna'yı savunan muharip tugayları ziyaret ettik. Önemli raporlar, sorunlu konular, arttırılması gereken malzemeler, tugayların ikmalini sağlamak için yardımcı bir yönetim sisteminin oluşturulması, savaşçılarımızın motivasyonunun arttırılmasını konuştuk. Zaporijya yönü. Tavria operasyonel ve stratejik birlikler grubunun bir parçası olarak Rus saldırganlığının püskürtülmesinde görev alan muharip tugayların komuta yerlerini ziyaret ettik”
dedi.


#Zelenski
#Ukrayna
#Rusya
1 yıl önce