Türk siyasetçiye örgüt komplosu

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0020/08/2016, Cumartesi
G: 19/08/2016, Cuma
Yeni Şafak

Belçika Flaman Sosyalist Partiden Limburg Bölge Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmet Koç, darbe girişimine karşı tavrı nedeniyle FETÖ üyeleri tarafından hedef gösterilmeye devam ediyor.

Daha önce Belçika'daki FETÖ kurumlarını protesto gösterilerini yönettiği yönündeki suçlamalar nedeniyle partisinden ihraç tehlikesiyle karşı karşıya kalan Koç, son olarak polisin kendisini ifadeye çağırdığını söyledi. İfade çağrı metinde toplumu nefrete yönlendirdiği iddiasının yanı sıra bombalı saldırı planladığına dair saçma ve asılsız suçlamaların da yer aldığını kaydeden Koç, “Pazartesi günü ifade veremeye gideceğim. Ellerinde ne varsa göreceğim. Ancak bunun kamuoyuna duyurulması bir siyasetçi olarak beni tamamen bitirecek. Bombalı saldırı düzenlemek ne demek? Beni terörist yerine koyuyorlar” dedi. Bu iftiranın arkasında FETÖ olduğunu söyleyen Koç, “İlk suçlamayı kimin yaptığını biliyorum. İkinci suçlama da onlardan geliyor. Daha önce bana komplo kurulduğunu söylemiştim. Bu son iddianın da onlardan geldiğinden eminim” diye konuştu. Türk kökenli politikacı, FETÖ'nün bu iftiralarla kendisini siyaset sahnesinden silmeyi amaçladığını kaydetti.

#Ahmet Koç
#FETÖ

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.