
Okyanusya ülkesi Papua Yeni Gine'de 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 10 kilometre derinlikte meydana gelen depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
Depremde, ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.
Papua Yeni Gine, dünyadaki depremlerin ve volkanik faaliyetlerin çoğunun meydana geldiği Pasifik "Ateş Çemberi" üzerinde yer alıyor.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

6 ile 7 ay sonra bunun yan etkisi Türkiye İrana görülme biliyor, her zaman oralarda deprem olsa 6-8 ay sonra yankısı Türkiye yada çevresi ülkelerde deprem olabiliyor yani bu kışın depreme hazırlıklı olalım. İnşallah yanılırım, Allah Müslümanları korusun Tebdiri elimizden birakmiyalim.