
Tüm dünya boykot listelerinin en başında yer alan fast food zincirindeki bakteri skandalıyla çalkalanırken ABD sağlık yetkilileri, McDonald's'daki ölümcül salgının nedenini açıkladı. Açıklamada, söz konusu ürünlerin Taylor Farms tarafından tedarik edildiği ve firma tarafından gönüllü olarak geri çağrıldığı belirtilirken ABD'nin 13 eyaletinde McDonald's restoranlarında üretilen hamburgerlerde rastlanan koli basili (E.Coli) bakterisi nedeniyle hastalanan kişi sayısının 90'a yükseldiği bildirildi.

Menüden çıkardılar
McDonald's, Pazar günü yaptığı açıklamada, E. coli test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından Quarter Pounder satışlarına yeniden başlayacağını duyurdu.

Bir kişi öldü

E. coli belirtileri neler?


Hisseleri tepetaklak oldu
Boykot listelerinin en başında yer alan soykırım destekçisi McDonalds'ın hisseleri, Koli Basili alarmı sonrası iyice çakıldı. Söz konusu düşüş, ABD’de 10 eyaletteki McDonald’s ürünlerinde koli basili bakterisinin tespit edilmesinin ardından kaydedildi. ABD merkezli McDonald’s’ın E. coli salgınının yol açtığı zararı sınırlamaya çalışmasıyla şirket hisseleri Mart 2020’den bu yana en kötü gününü yaşamaya doğru ilerliyor.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Güzel haber, İtrail askerleri bu urunu çok seviyordu ...!!!


pislikler suçlarını yeşil soğana atıp kurtulacaklarınımı sanıyorlar soykırıma verdikleri desteği kimin üstüne atacaklar katiller 🇹🇷🇵🇸🇹🇷🇵🇸🇹🇷🇵🇸



Bizimkiler sonunda ölüm de olsa yine YER, çünkü yerli değil 'AMERİKAN '

Hayvan pisliğinden bir şekilde soganlara bulaşmış olmalı. Eğer gerçekten sogandan gelmişse. Pislikten bir şekilde bulaşma olduğu belli.