EDISYON:

İşgalci İsrail’den yeni operasyon sinyali: Katil Halevi açıkladı

12:4914/11/2023, Salı
Diğer
İsrail
İsrail

Katil İsrail 7 Ekim’den bu yana Filistin halkına ölüm yağdırıyor. Binlerce sivili hayattan kopardı. İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ise yeni bir saldırının sinyalini verdi.

Terör devleti İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin halkını hedef aldı. Havadan ve karadan sivilleri hedef aldı. Yerleşim bölgelerini, hastaneleri hatta okulları bile bombaladı.


Dünyanın gözü önünde yaşanan bu soykırımda on binlerce Filistinli'nin hayatını kaybettiği açıklandı. Ateşkes çağrılarına kulak tıkayan kanlı İsrail ordusu ise katliama doymadı.


İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Hizbullah ve diğer Filistinli silahlı gruplarla sıcak çatışmaların yaşandığı kuzeydeki Lübnan sınırını işaret ederek yeni bir operasyon açıklaması yaptı.


İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, Halevi, ülkenin kuzeyindeki bir komuta merkezini ziyaret ederek, tüm güçlere "harekete geçmeleri için yüksek teyakkuzda olmaları" talimatını verdi.


Halevi, "Kuzey için operasyon planları hazırlıyoruz. Hedefimiz güvenliği sağlamak. Güvenlik durumu, kuzeydeki vatandaşların evlerine döndüklerinde, emniyette hissetmedikleri bir vaziyette kalmayacak" ifadesini kullandı.


#İsrail
#terör
#gazze

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.