
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düştükten sonra Türkiye'de ses getiren Gine Devlet Başkanı Alpha Conde'nin 'zaafiyet gösterdiği için Çalışma Bakanı'nı tekme tokat dövdüğü' görüntüler Conde'ye ait olmadığı ortaya çıktı. Görüntülerdeki kişinin aslında bir iş adamı olduğu ve çalışanını korumalarının gözü önünde dövdüğü ortaya çıktı.
Afrika ülkesi Gine’de Devlet Başkanı Alpha Conde'ye ait olduğu iddia edilen 'Çalışma Bakanı’nı sokak ortasında tekme tokat dövdüğü'ne dair görüntüler sosyal medyayı sallamıştı.
DAYAK GÖRÜNTÜLERİ CONDE'YE AİT DEĞİL
Özür dileyecekler mi?
Söz konusu kurgu ve yanlış haberi sosyal medyada dolaşıma sokarak kamuoyunu yanlış yönlendiren hesaplar tarafından, herhangi bir özür açıklaması yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.