Yeni Şafak

Genç doktor ailesiyle katledildi

Haber Merkezi
01:0010/11/2023, Cuma
G: 10/11/2023, Cuma
Yeni Şafak
Maysara Rayyes
Maysara Rayyes

Gazze’de medikal süpervizör olarak görev yapan Uluslararası Dünya Doktorları (DDD) üyesi 28 yaşındaki Maysara Rayyes, İsrail tarafından evinin bombalanması sonucu hayatını kaybetti.

Bir süredir haber alınamayan Rayyes, ebeveynlerinin yaşlı olması ve hareket kabiliyetlerinin kısıtlı olması nedeniyle güneye taşınamadı. İsrail’in bombalamaları sonucu Rayyes, ailesi ve diğer Gazze sakinleri en az 48 saat boyunca enkaz altında kaldı. Edinilen bilgiye göre, Maysara ve ailesinin katledildiği evde, 14 kurbanın daha olduğu tahmin ediliyor. Uluslararası Operasyonlar Direktörü Héléna Ranchal, “Sahadaki ekiplerimiz için derin endişe duymaya devam ediyoruz. İletişim olmadan sağlık personelinin görevlerini yerine getirmeleri neredeyse imkânsız.” dedi.


#Gazze
#doktor
#İsrail
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.