FETÖ'nün tam karşısına 'Yenikapı' ekranı

Yeni Şafak
19:507/08/2016, Pazar
G: 8/08/2016, Pazartesi
Diğer

Milyonlarca vatandaşın takip ettiği tarihi Yenikapı mitingi, FETÖ elebaşı Gülen'in sığındığı Pensilvanya'daki çiftliğin tam karşısında kurulan dev ekrandan yayınlandı.

Huber Köşkü'ne gelerek demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı mitingine dair çok önemli bir gelişmeyi duyurmuş ve 80 ilden dev ekranlar ile takip edilecek olan miting programın FETÖ elebaşı Gülen'in sığındığı Pensilvanya'ya kurulacak olan megaboard ile de naklen yayınlanacağını duyurmuştu.



FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla yurdun dört bir yanında başlayan demokrasi nöbetleri, bugün Yenikapı'da yapılacak olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile taçlanıyor. Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Yenikapı'ya akın etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte miting alanına geldi.



Turkishny'nin haberine göre; ABD'deki Türkler FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki çiftliğin önünde protesto gösterisi düzenledi.



Teröristbaşı Gülen'in çiftliğinin tam karşısına kurulan dev ekrandan Yenikapı'daki tarihi miting canlı olarak yayınlandı.








#Pensilvanya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.