|

FETÖ'cü Kanter'den hadsiz paylaşım

FETÖ'cü darbe girişiminden sonra NBA'da oynayan Enes Kanter'in paylaşımı büyük tepki topladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Kanter, bir kez daha FETÖ'ye olan destek verdi.

Yeni Şafak
11:23 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 11:52 - 22/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

NBA'nin Oklahoma City Thunder

takımında

oynayan FETÖ'cülerin önemli destekçilerinden biri olan Enes Kanter, FETÖ'cü darbe girişiminden sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. Amerika'da yaşayan ve FETÖ'nün lideri Gülen'e yakınlığı ile bilenen Kanter yaptığı paylaşımda 'Buradayız' notunu düştü.



Vatandaşların büyük tepki gösterdiği videoda Kanter paylaştığı kısa videoda ise 'Helal Guys'dayız' dedi. FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yapılan bu paylaşım Kanter'in gerçek yüzünü de ortaya çıkardı.



Kanter'in paylaşımına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları 'Hocanızı niye çağırmıyorsunuz ...', 'Boğazınızdan helal lokma geçer mi', 'ya hu senin helal haram kaygın var mı? teröristten yanasın, hainden yanasın, katilden yanasın ama helal yiyorsun!!!' şeklinde tepki gösterdi..



Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden ve Milli Takıma davet edilmediği için Basketbol Milli Takımının Koçu Ergin Ataman'ı hedef gösteren Kanter son yaptığı paylaşım ile de darbecilerle birlikteliğini bir kez daha ortaya koydu.







#FETÖ
#Enes Kanter
#Darbe girişimi
#Destek
8 yıl önce