Çin'de dörtlü zirve

Yeni Şafak
13:575/09/2016, Pazartesi
G: 5/09/2016, Pazartesi
IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız mevkidaşı Hollande'a 15 Temmuz darbe girişiminin anlatıldığı kitabı hediye etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız mevkidaşı Hollande'a 15 Temmuz darbe girişiminin anlatıldığı kitabı hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi'ndeki temasları kapsamında dörtlü zirve gerçekleştirdi. İtalya, Almanya ve Fransa liderleri ile bir araya gelen Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a 15 Temmuz darbe girişiminin anlatıldığı kitabı hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile dörtlü zirve gerçekleştirdi.



Basına kapalı görüşme


Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Çin'in Hangzhou kentinde Almanya Başbakanı Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve İtalya Başbakanı Renzi ile bir araya geldi. Görüşmede ağırlıklı olarak sığınmacı krizinin ele alındığı öğrenildi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Dörtlü zirve ve ardından Erdoğan-Hollande görüşmesi basına kapalı yapıldı.



Darbe girişiminin kitabını hediye etti


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Zirvesi kapsamında ikili görüşme gerçekleştirdiği Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a 15 Temmuz darbe girişimini anlatan bir kitap hediye etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Çin'in Hangzhou kentinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme sonrası Hollande'a 15 Temmuz darbe girişimini anlatan bir kitap verdi.







#G20
#Almanya
#İtalya
#Fransa
#Erdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.