Yeni Şafak

Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde YPG/PKK'lıların EYP ile tuzakladığı motosiklet etkisiz hale getirildi

14:4511/11/2019, Pazartesi
G: 11/11/2019, Pazartesi
AA
Komandolar tarafından patlayıcı tuzaklanan motosiklet bulundu.
Komandolar tarafından patlayıcı tuzaklanan motosiklet bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla tuzakladığı motosiklet etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Barış Pınarı Harekatı bölgesinde, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile tuzakladığı motosiklet etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Komandolarımız Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin EYP ile tuzakladığı bir motosikleti tespit ederek etkisiz hale getirdi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatıldı" ifadelerine yer verildi.

#Ev Yapımı Patlayıcı
#Milli Savunma Bakanlığı
#YPG/PKK
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.